tiistai 16. marraskuuta 2010

Thaimaalaista ja intialaista osaamista Suomeen

Kun saavuin tänne toiseen kotiimme, aloin heti kiertämään mainos- ja it-yrityksiä tarkoituksena löytää mahdollinen kumppani täältä.

Heti kolmannella tärppäsi, ja nyt kauttamme saa thaimaalaista ja intialaista mainos- ja it-tuotantoa Suomeen.

Yrityksellä on Thaimaassa vajaa 20 työntekijää ja Intiassa n. 50. Eli ainakin intialaisen mittapuun mukaan kyse on pienestä yrityksestä.

 (...näkee kumpi oli kävellen liikenteessä)

Yhteistyöyrityksemme suunnittelee ja tuottaa alueemme suosituinta, korkealaatuista paikallislehteä, joka ilmestyy täällä kerran kuukaudessa. He toki tekevät myös paljon verkkotuotantoja, mainoksia ja muita, sekä perustivat juuri kielikoulun tiloihinsa.

Suurin tuotto heille kuitenkin tulee rakennus- sekä koulumaailmaan suunnatuista extraneteistä, joiden kautta eri ryhmittymät pääsevät ajantasalle toistensa tekemisistä.

Tuotantoihinsa tutustuneena voisin verkkosivupuolelle suositella yrityksen hyödyntämistä, jos sivujen tekoon varataan riittävästi aikaa, eikä haluttu taso ole sieltä high end -päästä. Mainos- ja taittotöissä kokemus ja nopeus tuntuu olevan suurempi.

Katsotaan tuleeko yhteistyöstä konkreettisesti toimiva? Ainakin henkilökemiat natsasivat n. 1,5 minuutin jutustelun jälkeen ja kaverivaiheeseen tarvitaan ehkä vielä yksi palaveri.

Pikku Apuri idästä

Ei kommentteja: