perjantai 12. marraskuuta 2010

(thaiapurilta) Remontointia

Asuntomme oli muuten valmis, mutta kaipasimme tänne peiliä sekä eteiskeittiöön lisää kaappitilaa.

Yhteys respan kautta puuseppään, joka saapuikin tunnin päästä mittailemaan, röökiä polttelemaan ja mumisemaan. Tarjous oli suhteessa muuhun hintatasoon täällä kohtuu kovanlainen, 25 000BHT:a, eli 550 euroa, mutta eipä meillä ollut suuria hinkuja juosta kisaamaan siitä.

Paria viikkoa myöhemmin sisään ryntäsi seitsenhenkinen asennuskombo (ovat juuri tätä kirjoittaessa loppusuoralla). Hirveä tohina ja ryminä, mutta kyllä tapahtuukin!


Keittiötila/ eteinen saa mittatilauskaapiston, jonka sisään saamme jääkaapin lisäksi matkalaukut, varapatjan, golfbägin jne. Lisäksi vaatekaapista (joka oli ainoa säilytystilamme) saamme isot vaatteet kaappiin asennettavalle vaatetangolle.


Piuski äkkäsi, että tehdään vaatekaapin ovista peilit, ison erillispeilin tilaamisen sijaan. Nyt voi ovea kääntää peilauksen tarpeessa haluamaansa suuntaan. Pientä asuntoamme ratkaisu avartaa ihan älyttömästi. Nyt näkee partsilta istuessa vuoret kahteen suuntaan :)

Täytyy kyllä kehua toimintaa. Jälki on huippusiistiä, työnteko nopeaa ja ammattimaista, eikä kukaan jätä tulematta tai ilmoittamatta, kuten niin usein Suomessa.

EDIT: Seitsemän tuntia, seitsemän ihmistä, hienoa, hienoa.




Thaiapuri

Ei kommentteja: