keskiviikko 10. marraskuuta 2010

(thaiapurilta) Treeniä ja terveellistä ruokaa

Yksi pääjuttumme tälle parin kuukauden ololle täällä oli kuntoilu. Pistetään jumittaneet päät ja lösähtäneet kropat kuntoon.

Kukka on toki ammattilainen tällaisissa jumppaohjeissa punajuuri-guava -soseineen sekä kakka- ja rautakuulineen, mutta tällaisen selkäkipuisen perusjampan kuuri näyttää hyvin erilaiselta.

(Näkymää juoksumatolta)

Aamu alkaa kuntosalilla, joka löytyy kätevästi talomme 2. kerroksesta. Sieltä löytyvät peruslaitteet, ja aina yleensä saapi rehkiä yksin/ kaksin, sillä moni ei lomaansa salilla tuhlaa.

Minulla setti on stepperi, puntti, juoksumatto, yhteensä n. tunnin, joskus vähemmän. Piuskilla kuntopyörä/ stepperi - venyttely/ jooga.


Sen jälkeen takapihalle ja altaaseen. Siellä vesivenyttelyä, yleistä pulikointia ja muutama veto altaan päästä päähän. Kuntoilun lopuksi 3-8km:n pituinen kävelylenkki, riippuen fiiliksestä ja säästä.


Tuollaisen kuurin kun yhdistää thaisafkaan, joka on aina terveellistä vaikka sitä kuinka lappaisi suuhunsa, tulokset alkavat jo nyt kolmen viikon jälkeen näkyä sekä tuntua. Hieno fiilis.

Kaverini Jaska postissaan tänne ihmettelikin, miksi muualla treenaa muttei kotona? Kotona sitä on vaan henkisestikin läskimpi.

Thaiapuri

Ei kommentteja: