sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Kun päätösvalta on liian harvalla (www.jatkoaika.com)

Olen ollut jääkiekkofani n. vuodesta 1976, kun pappani vei minut ensimmäiseen TPS:n matsiin Kupittaalle. Viimeisin työnäytteeni jääkiekon puolesta on ollut TPS:n "Joukkue Olemme Me" -slogan ja konsepti yhdessä Revolverin porukan kanssa.

Kun TPS pääsi tämän vuoden SM-liigan loppuotteluihin, päätin kunnioittaa Tepsin valmentajan Kai Suikkasen työtä omalla Facebook-ryhmällä. Päätin myös kertoa siitä jatkoaika.comin, tunnetun jääkiekkofoorumin kautta muille TPS-faneille. Ei olisi pitänyt. Olen lukenut aktiivisesti ko. sivustoa ja sen foorumeita vuosikausia. Ei olisi sitäkään pitänyt tehdä.

Sieltä löytyy Espanjan Inkvisitiolaitosta vastaava ymmärrys jääkiekkofaniuteen. Kun aikomukseni oli taas mennä foorumeille lukemaan fanien juttua, törmäsin tällaiseen.

Kysyin sähköpostitse ihan asiallisesti, että mistä moinen, sain vielä tylympää vastausta takaisin. Ohessa kysymysketjua:

>>>> Moikka.>>>> Mikäs se tällainen on?

>>>> Olet saanut kirjoituskiellon keskustelupalstalle, syy:
>>>> Viestien olematon taso.
>>>>
>>>> Pelikielto päättyy: Ei ikinä
>>>>
>>>> terveisin, Jari

>> Jatkoajan Moderaattorit kirjoitti:
>>> Tervehdys!
>>>
>>> Mistähän nimimerkistä on nyt kyse?
>>>
>>>
>>> Moderaattorit

>> liitoja on nimimerkkini....en ole edes kommentoinut keskusteluun kuin kaksi kertaa viime viikolla.
>>
>> Silloinkin laitoin linkin Facebookin Kai Suikkanen ryhmään K.S. -keskusteluryhmään. Ei kai keskustelun aiheen mukainen linkkaus voi olla kiellettyä?
>>
>> J

Jatkoajan Moderaattorit kirjoitti 25.4.2010 kello 16.16:

> Jos sisältöä tai tarvetta keskusteluun ei ole antaa, niin ei ole meilläkään tarvetta pitää oikeuksia päällä.

> Moderaattorit

Tämä on hyvä esimerkki siitä, kun liian harva saa liikaa päätäntävaltaa. Toivon, että kyseessä on joku liian pienellä ÄO-määrällä varustettu HPK/LUKKO/JYP -fani, joka käyttäytyy näin katkerana omiensa tippumisesta. Jos kyseessä on täysissä voimissa oleva aikuinen ihminen, olen todella ihmeissäni.

Kehotan kaikkia boikotoimaan ko. foorumia, jos meininki on tällaista. Huhhuh.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Urgh! Tollainen käytös on joko olevinaan mukanokkelaa vittuilua tai sitten siellä on todella joku aivan silkka idiootti ohjaimissa. Kyllä risoo. Yritä siinä sitte somettaa.

Pikku Apuri kirjoitti...

Niinpä! Olin kieltämättä kuin "klapilla päähän lyöty, sekä kiellosta että "avaavasta kommentista".