perjantai 21. toukokuuta 2010

Osuva artikkeli Foursquare -palvelusta

Nyt tärppäsi. Olen täsmälleen samaa mieltä kuin nämä amerikan nerotkin. "Olen nyt tämän kaupan/kadun/lossin pormestari" - who gives a shit?

EDIT: Eikös sieltä saa valittua sellaista asetusta, että "kerro sijaintini vain muille Foursquare-käyttäjille? Jos on - käyttäkää sitä ihmiset!

2 kommenttia:

Eetu kirjoitti...

Mielenkiintoinen asennoituminen sijaintiin perustuvaan yhteisöllisyyspalveluun, joka kuitenkin parhaimmillaan tarjoaa äärettömän paljon hyviä vinkkejä ja tietoja kaupungissa sijaitsevista nähtävyyksistä, ravintoloista, baareista ja monista muista. Badget toki ovat hieman yliampuvia, mutta otettakoon se vain ikäväksi sivumausteeksi palvelussa.

Itse koen kyseisen palvelun mielenkiintoiseksi ja suuremmalla volyymillä jopa hyödylliseksi. Latitude toki tarjoaa reaaliaikaista tietoa paljon paremmin, mutta itse suosin check-in-ideaa enemmän kuin vaihtoehtoa, että GPS paikantaa koko ajan.

Onko vika uusissa palveluissa silloin kuin käyttäjät eivät jaksa itse päivittää "uusia hypepalveluitaan"?

Pikku Apuri kirjoitti...

No siis hyvä palveluhan se on oikeasti. Tanan ärsyttäväksi sen tekee se, kun 100 kaveria ilmoittelee koko ajan olevansa joku pekeleen Julle Ankanpää kotona, siellä tai täällä. Eikö sieltä saa valittua sellaista asetusta, että "kerro sijaintini vain muille Foursquare-käyttäjille? Jos on - käyttäkää sitä ihmiset!