keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Joulu tuli jo kesäkuussa

Vaimoni jäi kesäkuussa vuodeksi vuorotteluvapaalle. Olimme jo aiemmin suunnitelleet "vapaavuodelle" asioita joita halusimme kokea, nähdä ja tehdä. Nyt vuosi on puolessa välissä, ja tämä kulunut puolivuosi on ollut elämämme paras.

(Itävallan Achenseessa lennettiin rautakotkalla 80km/h 200m korkeudessa 2km korkean vuoren päällä)

Jo kesällä näimme Itävallan alpit, Italian maaseudun ja Pearl Jamin Berliinissä. Syksy meni työputkessa lokakuulle, jolloin lensimme tänne Hua Hiniin, "mökillemme", jossa nyt olemme olleet 1,5 kuukautta.


Nyt, Joulukuun 1. päivänä on sopivaa kiittää teitä kaikkia, jotka olette mahdollistaneet meille elämämme hienoimman puolivuoden, ja tehneet kaksi ihmistä hyvin hyvin onnellisiksi. Sanat eivät koskaan riitä, ei nytkään, joten kuva kertonee lisää.

Rani Salminen ja Jukka Kokko

Kaverini ja työkaverini Viidakkorummusta. Ei mitään mahdollisuutta olisi ollut, jos eivät nämä kaksi taistelijaa olisi nostaneet profiiliaan ja ottaneet Viidakkorummusta suurempaa otetta. Toki täälläkin töitä on tehty, muttei lähellekään sitä mitä pojat Manillassa ovat venyneet. Suuri kiitos meidän molempien sydämestä ja hyvää joulua sällit!

IKEA Raision tavaratalon johtaja, Martin Bonekamp

Tackar Martin! Utan ditt varmt hjärta det här ... could not be possible. Thank you Martin from both of us.

Mainostoimisto Satumaa

Suurin ja pitkäaikaisin kumppanimme ja työnantajamme. Ilman kaikkia teitä siellä emme Pian kanssa olisi täällä. Niin simppeliä se on. Projektit kulkevat välillämme jo ilman minuakin, joten kiitos ja hyvää joulua kaikille sinne.

OSG:n Tony Alin, Place Marketingin poppoo, Revolverin jengi, Hungryn pojat, Nitron head honcho Leevi Parsama, Mainostoimisto Maaliskuu (sain Mari kuukauden oikein kirjoitettua!)

Muut työnantajamme. Ette ole tekään unohtaneet meitä, vaan töitä tulee tasaiseen tahtiin ja ne sujuvat hyvin kanssanne. Kiitos kaikille muistamisesta ja hyvää joulua jokaiselle tasapuolisesti.

Lopuksi:
Ainoa asia joka hieman tässä vielä askarruttaa, ja tarkkaavaisemmat sen varmaan havaitsevatkin, on se, että vuosi on vasta puolessa välissä. Pitää varmaan pistää anomus toisesta puoliskosta vetämään :) Älkää pojat huoliko, ei näin pitkää, mutta jos muutaman viikon vielä keväällä saisi?

Hyvää Joulua kaikille täältä kaukaa! Kha pun kap ja kha pun kaa,

Jari ja Pia

Ei kommentteja: